Δύο Φωνές - Ένα Πιάνο στην Ποικίλη Στοά

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Την Τρίτη 28 Μαρτίου η Ποικίλη Στοά φιλοξενεί ένα μοναδικό live! Δύο εκπληκτικές γυναικείες φωνές συνυπάρχουν και ερμηνεύουν παράλληλα κλασσικά jazz standards και soul κομμάτια με τη συνοδεία πιάνου! Μια πρωτότυπη μουσική βραδιά που προέκυψε από μια ιδέα που μας απασχολούσε καιρό και ήρθε η στιγμή να συμβεί. Το πιάνο του Δημήτρη Στεφανόπουλου ακομπανιάρει φλερτάροντας τις δύο φωνές με αγάπη και σεβασμό και απλώνοντας συγχορδίες και μελωδίες γύρω από τις υπέροχες τραγουδίστριες Αναστασία Βελισσαρίου και Φανή Τσαϊλάκη.

Αναστασία Βελισσαρίου: φωνή
Φανή Τσαϊλάκη: φωνή
Δημήτρης Στεφανόπουλος: πιάνο

https://www.facebook.com/events/453728864959134/

Τρίτη 28 Μαρτίου
Ώρα Έναρξης 21:30
Ε
ίσοδος Ελεύθερη
Ποικ
ίλη Στοά, Ρήγα Φεραίου 129, Πάτρα

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon