Το Bathroom Party επιστρέφει για 11η χρονιά

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Σωτήρης Στυλιανός

Το καθιερωμένο καρναβαλικό μασκέ πάρτυ της πόλης επιστρέφει για 11η συνεχόμενη χρονιά, με πολύ χαρτί υγείας, φούσκες και όλα τα αξεσουάρ του μπάνιου!
Η ομάδα του Playhouse Patras και ο George Berman διοργανώνουν το γνωστό πάρτυ με τα "μπανιερά" στη ΓΙΑΦΚΑ, αυτή τη φορά να είναι ημέρα Παρασκευή, μια εβδομάδα πριν το τριήμερο του καρναβαλιού!
Φέτος η ομάδα διοργανωτών μας υπόσχεται πολύ περισσότερο κέφι, μουσική και "σαπουνάδα", αρκεί ο κόσμος να τιμήσει με το ανάλογο dresscode: "οτιδήποτε έχει σχέση με το μπάνιο σας"
Φέτος στα decks ο Bathroom resident Alejandro Pomontoro και ο guest Theodoros Pigkas.

Facebook Event


 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon