Οι Jazz Satyrs live στην Ποικίλη Στοά

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Την Παρασκευή 18/11/2016 οι μοναδικοί Jazz Satyrs επανέρχονται με νέο υλικό και δικές τους συνθέσεις στην Ποικίλη Στοά! Το κουαρτέτο των Jazz Satyrs θα μας ταξιδέψουν μουσικά στη jazz του 1950 και θα ακούσουμε κομμάτια γεμάτα ένταση και δύναμη επηρεασμένα απο την αφροαμερικάνικη κουλτούρα της εποχής εκείνης!

Μετά το live θα ακολουθήσει dj set από τον Μίμη Πλέσσα!

Λίγα λόγια για τους Jazz Satyrs:
Οι Jazz Satyrs δημιουργήθηκαν στην Πάτρα το Σεπτέμβριο του 2012 σαν ένα τυπικό τζαζ κουϊντέτο. Οι επιλογές τους έχουν να κάνουν με τα στυλ της τζαζ που αναπτύχθηκαν από το 1950 και μετά και αποτυπώθηκαν με τους όρους hard bop, soul jazz, δηλαδή μελωδίες επηρεασμένες από την πνευματική κουλτούρα της αφροαμερικάνικης κοινότητας με έντονη ρυθμικότητα, και φθάνουν μέχρι την cool jazz με πιο χαλαρούς ρυθμούς και μελωδίες, τυπικές φόρμες και κλασικές επιρροές. Τα ακούσματα τους περιλαμβάνουν τους καλλιτέχνες Horace Silver, Nat & Cannonball Adderley, Lee Morgan, John Coltrane, Miles Davis, Dave Brubeck. Στην παρούσα φάση συνεχίζουν ως κουαρτέτο.

piano: Δημήτρης Στεφανόπουλος
alto saxophone: Kώστας Κατσαρός
double bass: Χάρης Πεγιάζης
drums: Γιάννης Σταυρόπουλος Jr

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου
Ώρα Έναρξης 21:30
Είσοδος Ελεύθερη
Ποικίλη Στοά, Ρήγα Φεραίου 129, Πάτρα

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon