Οι Daphne and the Fuzz επιλέγουν τα αγαπημένα τους κομμάτια

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Λίγο πριν τo live τους στην Ποικίλη Στοά το Σάββατο 26 Μαρτίου, στο οποίο θα μας παρουσιάσουν το ντεμπούτο άλμπουμ τους που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες από την Inner Ear Records, οι Daphne and the Fuzz επιλέγουν μερικά από τα αγαπημένα τους κομμάτια:

Δάφνη:
Bar Italia - Pulp:
Απέναντι από το σπίτι μου στο Παρίσι είχε ένα μαγαζί που λεγόταν Bar Italia και κάθε φορά που περνούσα από 'κει ήλπιζα να πέσω πάνω στον Jarvis Cocker.

Hellhole ratrace - Girls: Γιατί την πρώτη φορά που το άκουσα έβαλα τα κλάματα κι έτσι ξεκίνησε μια μεγάλη αγάπη για τους Girls και τον Christopher Owens.

Stage or screen - Unknown Mortal Orchestra: Πάρα πολύ δύσκολο να διαλέξω αγαπημένο κομμάτι από τον τελευταίο δίσκο των umo.

Surgeon- St Vincent: Ζηλευτές συνθέσεις και ενορχηστρώσεις

Care of Cell 44 - The Zombies: Κάθε φορά που το ακούω μου φτιάχνει τη διάθεση. Το τέλειο κομμάτι για να ξεκινάς τη μέρα σου.

Γιάννης:
You got the silver - Rolling Stones :
B-side του δίσκου let it bleed των rolling stones και ένα από τα πρώτα μουσικά μου κολλήματα. Μου προκαλεί το ίδιο συναίσθημα ευφορίας κάθε φορά που το ακούω εως σήμερα.

God only knows - Beach boys: Κομμάτι σταθμός για την μελωδική ψυχεδελική σκηνή των 60s. Άμεσο και ταυτόχρονα μεγαλοπρεπές είναι ένα τέλειο δείγμα άρτιου songwriting.

I d rather be the devil - John Martyn: Ένα μείγμα folk blues και ψυχεδέλειας δια χειρός John Martyn. Μοναδική ερμηνεία και εκπληκτική ενορχήστρωση. Highlight το χαοτικό outro jam. Όπως πρέπει.

Βασίλης :
The Beatles - I've Got A Feeling
: Το ωραίο με αυτό το κόμματι είναι ότι δεν λέει τίποτα αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε νιώσει ότι κάτι πάει να συμβεί χωρίς να γνώριζουμε πώς, τι και γιατί.

Air - Radio #1: Κόμματι που η αισθητική του με ξεπερνάει, καθώς και η ιδέα με τη φωνή πριν το κλείσιμο είναι φοβερή.

Supergrass - Mary: Ξεκάθαρα το make it wit chu της Αγγλίας.

McDonald and Giles - Suite in C: Το κομμάτι που ανοίγει το LP και αρκέτα τολμηρό όπως και ο υπόλοιπος δίσκος.

Δημήτρης :
Stone
Roses - Fools Gold: Για την παραγωγή, τον ήχο και την αισθητική. Κομμάτι αποκάλυψη τότε για μένα. Άλλαξε τελείως τα μουσικά μου γούστα.

Inspiral Carpets - Joe: Γιατί μου θυμίζει την πρώτη φορά που πάτησα το πόδι μου στο Ρόδον για να τους δω live.  

Sade - Kiss of Life: Απλά όποτε τ' ακούω με ηρεμεί και με γυρίζει πίσω σε χαλαρές κ όμορφες στιγμές.

RadioheadPyramid song: Αν κ αποφεύγω πια να τ' ακούω γιατί με καταστρέφει, υπήρξε μια εποχή που δεν άκουγα τίποτα άλλο. Στο repeat.

Black SabbathWar pigs: Για τα τύμπανα και το μεγαλείο του Bill Ward.

Ορέστης:
The Beatles - A Day in Life: Song writing και ενορχήστρωση στο peak. Ορόσημο στο ότι όλα χωράνε στην ποπ.

Air - La Femme D'Argent: Εκεί πάνω στην ενηλικίωση το άκουγα στο repeat. Ένα ορχηστρικό κομμάτι ήρεμο, ταξιδιάρικο με ωραία αισθητική και ατμόσφαιρα.

Nick Drake - River Man: Από τα πιο όμορφα τραγούδια που έχω ακούσει. Έκανα καιρό να καταλάβω πως τόση μαγεία κρύβεται σε ένα τόσο απλό κομμάτι.

Nirvava - Territorial Pissings : Έτσι!

Μετά το live τις μουσικές επιλογές της βραδιάς θα αναλάβουν οι συντάκτες του Presspop.gr, Τίμωνας Καρδάμας και Μαριέττα Μπάρλου.
Σάββατο 26 Μαρτίου στις 21:30
Είσοδος Ελεύθερη
Ποικίλη Στοά, Ρήγα Φεραίου 129, Πάτρα

Facebook Event: www.facebook.com/events/823709291073274/
www.inner-ear.gr

www.facebook.com/DaphneAndTheFuzz

Δείτε και το καινούριο video για το κομμάτι "Burn Down Your House" που κυκλοφόρησε χθές:

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon