Μερικά κομμάτια του Παυλίδη μας έχουν κολλήσει για πάντα

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Ο καινούργιος δίσκος του Παύλου Παυλίδη με τίτλο ''Μια Πυρκαγιά Σ' Ένα Σπιρτόκουτο'' κυκλοφορεί στις 4 Απριλίου από την Inner Ear. Ότι έχουμε ακούσει μέχρι τώρα δείχνει ότι αυτός θα είναι ένας από τους καλύτερους δίσκους του Παυλίδη μέχρι σήμερα. Και επειδή οι Παυλιδικοί είμαστε πολλοί, είπαμε να θυμηθούμε μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές της προσωπικής του πορείας. Αλλά επειδή εκτός από πολλοί είμαστε και φανατικοί και κολλλημένοι με τα τραγούδια του, είναι σίγουρο ότι όσα κομμάτια και να επιλέξουμε, κάποιων τα αγαπημένα θα μείνουν έξω. Οπότε το μόνο που ζητάμε είναι την επιείκειά σας.

 

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon