Οχτώ πράγματα που θα αλλάξουν αν ο Morrissey εκλεγεί δήμαρχος Λονδίνου

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το ότι ορισμένοι εδώ στο presspop τρέφουμε ιδιαίτερη αδυναμία στον Morrissey δεν το έχουμε κρύψει ποτέ. Οπότε στο άκουσμα της ενδεχόμενης υποψηφιότητάς του για δήμαρχος Λονδίνου καθήσαμε να σκεφτούμε τι θα άλλαζε αν πράγματι κατάφερνε να εκλεγεί, βασιζόμενοι τόσο στις απόψεις που κατά καιρούς έχει εκφράσει, όσο και στη γενικότερη big mouth περσόνα του. Η φερόμενη πρόταση είναι από φιλοζωική οργάνωση, μιας και είναι γνωστή η απέχθεια του Moz στη χρήση κρέατος για τροφή αλλά και η γενικότερη αγάπη του για τα ζώα.

1. Τέλος τα τούρκικα κεμπαμπτζίδικα και τα ελληνοκυπριακά γυράδικα. Καμία ανοχή στη Μεσογειακή fast food κουζίνα.

2. Καίριο πλήγμα θα δοθεί στην μεγαλοαστική τάξη της Βρετανίας. Η αγαπημένη συνήθεια των ευγενών για το κυνήγι αναμένεται να τοποθετηθεί στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

3. Ο Jamie Oliver θα αντιμετωπίζεται από τη δημοτική αρχή του Λονδίνου ως ένας άλλος Οσάμα Μπιν Λάντεν. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Moz έχει παρομοιάσει αρκετές φορές τον διάσημο Άγγλο μάγειρα και επιχειρηματία με Ναζί, εξαιτίας της εκτεταμένης χρήσης κρέατος στη μαγειρική του.

4. Οι ποδοσφαιρικοί χούλιγκανς θα αντιμετωπίζονται με περισσότερη ανοχή από τον Moz. Εξάλλου ολόκληρο ''Sweet And Tender Hooligan'' είχε τραγουδήσει την εποχή των Smiths.

5. Έχοντας μία θεσμική θέση θα μπορεί θεσμικά να διαλαλεί την απέχθειά του για τη Βασίλισσα και την οικογένειά της.

6. Για τη θέση των μεταναστών δεν μπορούμε να είμαστε και πολύ σίγουροι, αφού ο Morrissey είχε τραγουδήσει  το αμφιλεγόμενο ''Asian Rat'' στα τέλη των '80ς.

7. Τα double decker bus πέρα από τη χρηστική τους αξία ως μέσο μεταφοράς, θα γίνουν και επίσημα ένα σύμβολο μορρισσαϊκού ρομαντισμού.

8. Καίριο πλήγμα θα δεχθούν και οι αμερικάνικοι πολυεθνικοί κολοσσοί McDonalds και KFC, μιας και ο Morrissey θεωρεί ότι τα εγκλήματά τους στα ζώα είναι μεγαλύτερα από αυτά των Ναζί στους Εβραίους.

+bonus και λίγο μακάβριο. Θα μπορέσει σαν δήμαρχος να παρεβρεθεί και να παρακολουθήσει το ''The Queen Is Dead'' αν αυτό συμβεί κατά τη διάρκεια της θητείας του.

 

 

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon