A Crack In Time And Space Mix by Timon Sprinkle

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο Cafe Del Bar έγινε ένα διήμερο με πολλούς από τους djs που έχουν υπάρξει residents στο μαγαζί όλα αυτά τα χρόνια, αρκετοί από αυτούς προερχόμενοι και από την συντακτική ομάδα του Presspop.gr. Την Κυριακή το βράδυ στα decks βρέθηκε ο Τίμωνας Καρδάμας (Timon Sprinkle) σε ένα μοναδικό αιθέριο σετ το οποίο ηχογραφήθηκε ζωντανά και δύναται να μας ταξιδέψει σε διαστημικά μονοπάτια. Ακούστε το παρακάτω:

Tip: Συνδυάζεται πολύ καλά με τις πρόσφατες επαναστατικές αποκαλύψεις των ερευνητών από το πείραμα Advanced LIGO, που επαληθέουν την Θεωρία της Σχετικότητας και αποτελούν ορόσημο για ολόκληρη την ιστορία της φυσικής.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon