Nassia & the VIPerformers live στην Ποικίλη Στοά

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Tην Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου η Ποικίλη Στοά φιλοξενεί στην όμορφη γωνιά της την εκπληκτική Νάσια Παπαγιαννάκη με την μπάντα της, τους The VIPerformers!

Λίγα λόγια για τους Nassia & the VIPerformers:

Οι Nassia & the VIPerformers, είναι η μπάντα που δημιούργησε τον Οκτώβριο του 2011 η μουσικός (καθηγήτρια πιάνου) Νάσια Παπαγιαννάκη, ως ερμηνεύτρια, αλλά και ως υπεύθυνη προγράμματος και ενορχήστρωσης των διασκευών, εμπλουτίζοντας τις μέχρι τότε εμφανίσεις της σε ντουέτο με την συνεργάτιδά της πιανίστα, Έλενα Φέντκο. Στη μπάντα αυτή, συνεργάστηκαν αρκετοί μουσικοί μέσα στα σχεδόν 5 χρόνια δυναμικής και συστηματικής παρουσίας της εντός κι εκτός Πατρών, με στάνταρ εμφανίσεις ανά σεζόν αλλά και με περιστασιακά live και εκδηλώσεις, και από τη σεζόν 2014-2015 η Νάσια και η Έλενα υποδέχθηκαν τον Παναγιώη Γουρδούπη στην ηλεκτρική κιθάρα και μπάσο και τον Σωτήρη Κωνσταντάκη στα τύμπανα. Είναι μπάντα που καταπιάνεται με τις επανεκτελέσεις - διασκευές των πιο αγαπημένων κορυφαίων τραγουδιών του διεθνούς ρεπερτορίου όλων των δεκαετιών και κινείται με μεγάλη άνεση στα είδη latin, mainstream jazz, oldies, soul, pop, disco, με τραγούδια σε 5 γλώσσες (χωρίς ελληνική) και πολλά movie soundtracks. Στόχος τους είναι να δημιουργούν μαγική ατμόσφαιρα, με ποιοτικές επιλογές και άρτιες εκτελέσεις για τον κόσμο που θέλει να σιγοτραγουδά, να χορεύει, να συγκινείται..

Σύνθεση μπάντας:
Νάσια Παπαγιαννάκη : φωνή, επιμάλεια προγράμματος και ενορχήστρωσης διασκευών
Έλενα Φέντκο: ηλεκτρικό πιάνο
Σωτήρης Κωνσταντάκης: ντραμς
Χρήστος Κωσταράς : ηλ. μπάσο & ηλ. κιθάρα

https://www.youtube.com/user/MyNassia

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon