D.J. set από τον Μιχάλη Δέλτα στον Ηχότοπο

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες μουσικούς των τελευταίων χρόνων θα βρεθεί στη Πάτρα για ένα d.j. set. Πρόκειται για τον Μιχάλη Δέλτα, που τον γνωρίσαμε στις αρχές των '90ς ως μέλος των πρωτοποριακών Στέρεο Νόβα και τα τελευταία χρόνια ακολουθεί προσωπικές διαδρομές στον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής.

Ο Μιχάλης Δέλτα σε ένα ''Life Is Now'' dj set εν όψη της κυκλοφορίας του νέου του album " Life Is Now" από την Inner Ear records. Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου ο ΗΧΟΤΟΠΟΣ ART CAFE σας προσκαλεί σε ενα ξεχωριστό event. Ο μουσικός, συνθέτης και παραγωγός έχοντας ηδη κυκλοφορήσει το νέο του δίσκο με τίτλο Life is now έρχεται στη πόλη μας να παρουσιάσει ενα μοναδικό dj set. Support dj Δημήτρης Γιωτόπουλος BASS DELIGHT .

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 9 ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΧΟΤΟΠΟΣ ART CAFE ΑΡΑΤΟΥ 14 Α.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon