Ο UP FM γίνεται 13 χρόνων και το γιορτάζει με ένα μεγάλο πάρτι

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

13 Χρόνια UP FM δεν είναι λίγα. Ο UP FM, o Σταθμός του Πανεπιστημίου Πατρών, γίνεται 13 χρόνων και το γιορτάζει με ένα μεγάλο πάρτι. Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015 στο YiaΠi – Terazza σας περιμένουμε να σβήσουμε παρέα τα δεκατρία κεράκια του UP FM και να του ευχηθούμε «Χρόνια Ραδιοφωνικά».

Η ιδέα για τη δημιουργία ραδιοφωνικού σταθμού του Πανεπιστημίου Πατρών σχηματίστηκε το 2002, αφού υπήρχε η ανάγκη να ακούγεται η φωνή του Πανεπιστημίου στα ερτζιανά μέσα από ποιοτικές μουσικές επιλογές, πολιτιστικά σχόλια και ειδήσεις από την Πανεπιστημιακή Κοινότητα και την ευρύτερη περιοχή της Πάτρας. Έναν χρόνο αργότερα η ιδέα υλοποιήθηκε και ο σταθμός του Πανεπιστημίου ήταν γεγονός! Στις 10 Ιουνίου 2003 ο UP FM, από τα αρχικά University of Patras, ξεκίνησε να εκπέμπει και μαζί του άρχισε και η ιστορία ενός από τους πιο οργανωμένους πανεπιστημιακούς σταθμούς της χώρας και μιας δραστήριας πολιτιστικής ομάδας του Πανεπιστημίου.

Από το 2003 και για 10 χρόνια ο σταθμός εξέπεμπε ραδιοφωνικά το πρόγραμμά του μέσα από τις συχνότητες της ΕΡΑ Πάτρας στους 92,5 – 89,9 – 93,9 μεγακύκλους, για δύο ώρες κάθε μέρα. To 2004 εγκαινιάζεται ο διαδικτυακός τόπος upfm.upatras.gr και από το 2009 ξεκινά η εκπομπή 24ωρου προγράμματος του UP FM μέσα από εκεί. Το ταξίδι του συνεχίζεται στα ερτζιανά και για έναν χρόνο φιλοξενείται στη συχνότητα του Δυτικού στους 103,7 για τη ραδιοφωνική χρονιά 2013 – 2014. Από τον Σεπτέμβριο του 2014 το πρόγραμμα του UP FM μεταδίδεται όλο το 24ωρο μέσα από τη συχνότητα του Ημέρα FM στους 90,4.

Αυτός είναι ο δεκατριάχρονος UP FM! Και επειδή ο δέκατος τρίτος χρόνος είναι και ο τυχερός, το γιορτάζουμε με ένα μεγάλο πάρτι.

Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015 στις 21.30 ο UP FM σας περιμένει στο YiaΠi – Terazza, (πάροδος Δρακοπούλου)  να χορέψετε και να διασκεδάσετε παρέα με τις μουσικές των ραδιοφωνικών παραγωγών του για τα #13UPyears. Δεν θα λείψει κανείς!

(Η εκδήλωση γίνεται με την υποστήριξη των ESN UOPA, AEGEE, ESN We.G. και EESTEC LC Patras)

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon