Wrongpad music collective presents an ambient/glitch-IDM live & DJ sets

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Δημιουργήθηκε μια νέα συλλογική προσπάθεια στην πόλη της Αθήνας, με βασικό σκοπό να διοργανωνει μουσικές εκδηλώσεις "ηλεκτρονικού" χαρακτηρα. Η κολλεκτίβα των WRONGPAD φαίνεται πολλά υποσχόμενη ήδη από το πρώτο της event που θα πραγματοποιηθεί στις 21/11.

Δελτίο τύπου:

Η νεοσύστατη μουσική ομάδα WRONGPAD σας παρουσιάζει το πρώτο της μουσικό event:


DIRK GEIGER / CONJECTURE / MEMPHIDOS / AEVIN / TAPE86 / TALOS (live+dj sets)


Με την πιό πρόσφατη κυκλοφορία του, το cd του “Connected Worlds” στην Αμερικάνικη Tympanik Audio, αλλά και με παλιότερες δουλειές στις αποσκευές του, ο γερμανός παραγωγός και ιδρυτής της δισκογραφικής εταιρείας Raumklang Music Records, Dirk Geiger, έρχεται για άλλη μια φορά στην Αθήνα, για μια live εμφάνιση γεμάτη ambient σκοτεινές μελωδίες. Tο stage θα μοιραστεί με τα εγχώρια projects Conjecture, Memphidos, Aevin, tape86 και talos, για μια ambient-IDM βραδιά με χαοτικά pads, glitched ρυθμούς και ξεσπάσματα από απότομα breaks.

 

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015, ώρα: 22.00
The Place (Κλεισόβης 10, Εξάρχεια)

είσοδος: 3 ευρώ (με μπύρα) ή 5 ευρώ (με μπύρα +cd)


promo video:

facebook event: https://www.facebook.com/events/515407521952761/

 
 
 
Περισσότερες πληροφορίες:

* Την ημέρα του event θα κυκλοφορήσει και η συλλογή "WRONGPAD Compilation"! 
Θα μπορείτε να την προμηθευτείτε στην είσοδο του The Place με το εισητήριο των 5 ευρώ.
(Η συλλογή θα υπάρχει και στο merchandise του event με 4 ευρώ)

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon