Time For Rum +/ One Step Beyond αυτή τη Πέμπτη στο Cafe Del Bar

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Εδώ και αρκετό καιρό το Cafe Del Bar πραγματοποιεί event τις Πέμπτες, όπου συνδυάζει τη καλη μουσική και τη διασκέδαση με τις οικονομικές τιμές (4 ευρώ) σε κοκτέηλ που έχουν βάση το ρούμι. Αυτή τη Πέμπτη η μουσική  επιμελείται από τον δικό μας Χάρη Γιαννακόπουλο, επιλέγοντας funk, soul και γενικά οτιδήποτε μαύρο από τη τεράστια δισκοθήκη που διαθέτει. Το event στήνεται πρώτα από όλα με σεβασμό από το Cafe Del Bar προς τους θαμώνες του, για τη πολύχρονη στήριξή τους. αναγνωρίζοντας τη δυσκολία των καιρών που διανύουμε. Τη παρασκευή των κοκτέηλ έχουν αναλάβει ο Γιώργος Γκολώνης και η Ελένη Κουτροκόη, ενώ τα ethnic πιάτα που σερβίρονται, τα επιμελείται η Ξένια Αλίχου.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon