Opening party @ Συνδετήρας / / Πέμπτη 1/10

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου ο Συνδετήρας μεταφέρεται στον χειμερινό χώρο και το γιορτάζει με ένα μεγάλο πάρτυ ανοίγματος:

Αφού περάσαμε ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι στην ταράτσα μας, ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στον κάτω Συνδετήρα για ένα ακόμα πιο γεμάτο και όμορφο φθινόπωρο και χειμώνα!

Οι βροχές ξεκίνησαν, ο καιρός δρόσισε για τα καλά και την Πέμπτη 1/10 ανοίγουμε το χειμερινό μας στέκι που και αυτό μας έλειψε τόσο καιρό.

Φυσικά η πρώτη μέρα δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει χωρίς ένα μεγάλο πάρτυ!Σας περιμένουμε την Πέμπτη το βράδυ όπου τις μουσικές θα επιλέγει η τρομερή τριπλέτα των Μαριέττα Μπάρλου, Τίμου Καρδάμα και Μίμη Πλέσσα.

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου στις 21:00
Συνδετήρας, Αλ. Υψηλάντου 146, Πάτρα

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon