Η Πάτρα στις 33 στροφές: Ένα θεματικό διήμερο αφιερωμένο στο βινύλιο στο βιβλιοπωλείο "38 μοίρες και 14 λεπτά"

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Με ένα θεματικό διήμερο αφιερωμένο στο βινύλιο εγκαινιάζει το Σαββατοκύριακο 3 - 4 Οκτωβρίου τις φθινοπωρινές του δράσεις το βιβλιοπωλείο «38 μοίρες και 14 λεπτά» στην Πάτρα.

Με την υποστήριξη της ομάδας «Patras Vinyl Lovers» (που ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο facebook το 2014 κι από τότε αναλαμβάνει και υποστηρίζει πρωτοβουλίες σχετικές με τους εραστές του βινυλίου) κατά τη διάρκεια του διημέρου (από τις 10 το πρωί ως τις 8 το βράδυ) θα συγκεντρωθούν κατά κύριο λόγο δίσκοι βινυλίου με μουσικές από την Πάτρα (από συγκροτήματα και καλλιτέχνες που έζησαν στην Πάτρα ή με κάποιο τρόπο συνδέθηκαν με αυτή), καθώς και κινηματογραφικές μουσικές, ταιριάζοντας έτσι στο χαρακτήρα του βιβλιοπωλείου.

Παράλληλα το διήμερο θα περιλαμβάνει έκθεση συλλεκτικών δίσκων, προώθηση βιβλίων σχετικών με τη μουσική, καθώς και πρόσκληση συγγραφής κειμένων ή διηγημάτων με θέμα το βινύλιο.

Περισσότερες πληροφορίες για το διήμερο θα δημοσιεύονται στη σελίδα του βιβλιοπωλείου στο facebook (www.facebook.com/3814patra).

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon