H εκπομπή Bleach Sounds στα fm

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Η εκπομπή ''Bleach Sounds'' δεν είναι μία συνηθισμένη εκπομπή στα fm. Με παρουσιαστή τον Θανάση Καραγιάννη ξεκίνησε τη πορεία της το μακρινό 1991. Αφού πέρασε από διάφορους σταθμούς της Βορείου Ελλάδας, το τελευταία χρόνια βρίσκεται στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πολύγυρου στα 90.8 στα fm. Για όσους βρίσκονται σε κάποιο άλλο μέρος της Ελλάδας ή και του κόσμου (η τεχνολογία μας φέρνει κοντά) η εκπομπή μεταδίδεται και μέσω διαδικτύου. Τι είναι όμως αυτό που κάνει την εκπομπή ''Bleach Sounds'' ξεχωριστή; Η απάντηση είναι απλή. Ότι δεν υπάρχουν άλλες ραδιοφωνικές εκπομπές στα fm που να ασχολούνται εμπεριστατωμένα με την ανεξάρτητη μουσική. Indie, shoegaze, dreampop κ.α. μιξάρονται με ραδιοφωνική ροή από τον Θανάση Καραγιάννη, ενώ πάντοτε υπάρχουν και οι απαραίτητες πληροφορίες για τα κομμάτια και τους καλλιτέχνες που δείχνουν την σε βάθος ενασχόληση του παραγωγού με την ανεξάρτητη σκηνή. Με αναδρομές σε παλαιότερα κομμάτια αλλά και παρουσίαση των πιο σύγχρονων τάσεων. Παράλληλα η εκπομπή την τελευταία χρονιά συνδέθηκε ακόμα περισσότερο με την εγχώρια ανεξάρτητη σκηνή, μιας και έκανε συνεντεύξεις με πολλά από τα σημαντικότερα συγκροτήματα της ημεδαπής. Από τους πάντα επίκαιρους Last Drive έως τους ηλεκτρονικούς Μίκρο και από τους φρέσκους My Drunken Haze στους παλιούς Next Time Passions, για να αναφέρουμε ορισμένους.

Η πρώτη εκπομπή για τη σεζόν θα μεταδοθεί τη Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 9μμ.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon