All Time Classic κομμάτια του Steps

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Γνώριμα πρόσωπα σε οικείο περιβάλλον, μπόλικες βαρελίσιες μπύρες και διάχυτη διάθεση για ένα ακόμα party, στο άτυπο εβδομαδιαίο ραντεβού της εναλλακτικής νεολαίας στην Πάτρα την προηγούμενη δεκαετία. Για πολλούς, ιστορίες από εκείνες τις βραδιές αποτελούν ακόμα αγαπημένο θέμα συζήτησης, με μια νοσταλγική αίσθηση για την τότε νεανική ανεμελιά, να τις περιβάλλει. Το όνομα του χώρου STEPS, στον αλλαγμένο πλέον πεζόδρομο της Ηφαίστου.

Η μουσική έπαιζε τον δικό της κυρίαρχο ρόλο, με πολλά κομμάτια να αποτελούν το soundtrack εκείνων των αναμνήσεων. Γι' αυτό επικοινωνήσαμε με διάφορους dj που βρέθηκαν κατά καιρούς πίσω από τα decks στο βάθος του μαγαζιού, για να μας πουν ποια κομμάτια χαρακτήριζαν τα set τους!

 

Χρήστος Σαραντάκος

 

Χρήστος Bastie

 

Jarvis Vega

 

Πάνος Τζανάκος

 

Στράτος Μαρούδας

 

Τάσος Σταυρόπουλος

 

Μίμης Πλέσσας

 

Αναστάσης Γιαννουσάκης

 

Τάσος Παπαδάτος (εξέχουσα μορφή της μπάρας)

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon