Πέντε τραγούδια για την αγαπημένη συνήθεια των πολιτικών

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Σε λίγες ημέρες θα έχουμε άλλη μία εκλογική διαδικασία προκειμένου να λυθεί (πάλι) το πολιτικό αδιέξοδο που έχει προκύψει. Οι πολιτικοί μας έχουν ήδη αρχίσει τον προεκλογικό τους αγώνα προκειμένου να μας πείσουν ότι το κόμμα τους αλλά και οι ίδιοι είναι οι πλέον κατάλληλοι για να λύσουν τα προβλήματα. Προκειμένου να το καταφέρουν επιδίδονται στην πάγια συνήθεια τους που δεν είναι άλλη από τα ψέματα. Ο καθένας μπορεί να θυμηθεί άπειρα ψέματα που έχει ακούσει από πολιτικούς όλων των αποχρώσεων, τόσο στο πρόσφατο όσο και στο απώτερο παρελθόν. Ο κοινός παρανομαστής είναι ότι ο ''ψεύτης'' κατέχει την γνώση που θα απαλλάξει τη χώρα και τους πολίτες από όλα τους τα δεινά. Τώρα όμως που ''λεφτά δεν υπάρχουν'' τα ψέματα αποκαλύπτονται πιο γρήγορα και εκκωφαντικά, αφού δεν μπορούν να καλυφθούν πίσω από παροχές. Εμείς φτιάχνουμε το soundtrack των εκλογών με τραγούδια που στον τίτλο τους περιέχεται η λέξη ''ψέματα'', για να τιμήσουμε τους κατά καιρούς εθνοσωτήρες μας.

1.Fleetwood Mac - Lies

Ο καθένας μπορεί να φανταστεί τον πολιτικό της αρεσκείας του να ηδονίζεται ακούγοντας το συγκεκριμένο κομμάτι. Tell me lies, tell me sweet little lies λέει στο ρεφραίν και ο πολιτικός θεωρεί ότι απλά εκπληρώνει τις απαιτήσεις του κοινού.

3.The Black Keys - Lies

Ένα κομμάτι που απευθύνεται στους πιο σοφιστικέ εκπροσώπους μας μια και οι blues ρυθμοί των Black Keys δύσκολα μπορούν να ακουστούν από τις πιο kitch περσόνες της βουλής.

3.The Rolling Stones - Lies

Η περιβόητη γενιά του Πολυτεχνείου προφανώς και λάτρεψε τους Rolling Stones και ειδικά αυτό το κομμάτι τους.

4.Marina and the Diamonds - Lies

Κατάλληλο για τις νέες γενιές πολιτικών.

5.The Smiths - Miserable Lie

Όλα τα έχει πει ο Moz σε αυτή τη ζωή.

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon