"Και το Saristra festival πάλι θα καλεί": Η βόλτα μας στα έρημα Παλιά Βλαχάτα της Κεφαλονιάς

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Στράτος Μαρούδας

Το φετινό καλοκαίρι συγκαταλέγεται ως ένα από τα πλέον δύσκολα (τουλάχιστον) για τους περισσότερους από εμάς και λογικά θα θελήσουμε να το ξεχάσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
Έστω και αν έχουμε μπροστά μας έναν γεμάτο Αύγουστο, η πίεση, η ένταση και ο αρνητισμός του προηγούμενου καιρού, ίσως να μας ακολουθεί για λίγο ακόμα.

Μέσα σε όλα όσα συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα, θα λέγαμε ότι πήγε περίπατο και το μεγαλύτερο μέρος της καλλιτεχνικής καλοκαιρινής δραστηριότητας της χώρας, με πολλές αναβολές και ματαιώσεις συναυλιών, εκθέσεων, θεατρικών παραστάσεων και βεβαίως καλοκαιρινών φεστιβάλ.

Σήμερα κανονικά, η ομάδα του Presspop.gr θα βρισκόταν ήδη στην Κεφαλονιά και θα απολάμβανε ένα ακόμα Saristra festival, τον θεσμό (πλέον) που έχει αλλάξει κατά πολύ τα καλοκαίρια μας από την ώρα που εμφανίστηκε και που το συζητάμε και περιμένουμε κάθε χρόνο μήνες προτού έρθει.
Δυστυχώς όμως και αυτό το στερηθήκαμε φέτος και απλά η προσμονή μας για το Saristra festival του επόμενου καλοκαιριού είναι ήδη μεγάλη.

Όμως τις επόμενες μέρες το νησί ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το πρώτο κινηματογραφικό festival SeaNema (10-12/8), με ταινίες από όλον τον κόσμο και φυσικά με πολύ μουσική, στην ειδυλλιακή παραλία του Πλατύ Γιαλού στο Αργοστόλι. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία και επίσης αυτή η νέα και τόσο όμορφη προσπάθεια να υπάρχει και να μεγαλώνει για πολλά χρόνια.

Εμείς βρεθήκαμε και κάναμε την βόλτα μας στα (έρημα) Παλιά Βλαχάτα και φέτος, ελπίζοντας τέτοιες μέρες του χρόνου το μέρος να είναι γεμάτο με κόσμο, χρώμα και μουσική.
Σας παραθέτουμε κάποιες εικόνες από την βόλτα αυτή παρακάτω.

                                 

                        

                       

                               

                       

                       

                        

                        

                        

                        

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon