Το χαμένο αριστούργημα της εγχώριας indie σκηνής

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Εδώ και καιρό έψαχνα μία ευκαιρία για να χωρέσω το ''Assassin Romantique'' των The Model Spy σε κάποιο από τα αφιερώματα που φτιάχνουμε εδώ στο Presspop. Τελικά δεν την βρήκα και έτσι αποφάσισα να γράψω πέντε αράδες μόνο για αυτό. Όλα συνοψίζονται στη φράση ''το πιο αδικημένο κομμάτι της εγχώριας indie σκηνής''. Ένα κομμάτι που θα έκανε περήφανο τον David Gedge να υπήρχε σε ένα υποθετικό split single των Cinerama με τους Model Spy. Εύθραυστες κιθάρες και μιά μελωδία που καρφώνεται ακαριαία στο μυαλό, είναι τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά του. Δυστυχώς ποτέ δεν σημείωσε την επιτυχία που του άξιζε. Ακριβώς αυτό το ρόλο θέλει να παίξει το συγκεκριμένο άρθρο. Να κάνει ορισμένους ανθρώπους να το ακούσουν και να προσπαθήσει να συμβάλλει στην αναίρεση αυτής της αδικίας.

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon