Οι Carte Postale live στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Στα πλαίσια του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων «Μουσεία για μια κοινωνία με προοπτικές»,οι Carte Postale παιζουν ζωντανα την Κυριακή 17/5 στις 20:30 το βράδυ στον εξωτερικό χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών με εισοδο ελευθερη για το κοινό.

Λίγα λόγια:

Οι Carte Postale είναι μια πολυμελής μπάντα επηρεασμένη από ρομαντικές νέο φολκ-ροκ μελωδίες βασισμένες σε κινηματογραφικά μοτίβα, ρυθμικές εξάρσεις, γαλλικά βαλς και νοσταλγική διάθεση που όλα αυτά οι ίδιοι θέλουν να τα αποκαλούν ρετρό ποπ.

Η μουσική τους είναι βασισμένη στο πιάνο, ακορντεόν, τρομπέτα, κοντραμπάσο-μπάσο, τύμπανα, γιουκαλίλι και στους έντονα νοσταλγικούς αγγλόφωνους στίχους.

Το πρώτο τους άλπουμ ηχογραφήθηκε στην Πάτρα και κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2014 απo την ανεξάρτητη εταιρία The Sound of Everything.To φθινόπωρο της ίδια χρονιάς ανακηρύχτηκαν νικητές στο διαγωνισμό του Jumpingfish της Cosmote με το τραγούδι ‘’Rio’’ υστέρα από ψηφοφορία του κοινού.

Το ίδιο κομμάτι έχει πλέον και το επίσημο βίντεοκλιπ του, που κυκλοφόρησε σήμερα:

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon