Ευοί Ευάν Garden Opening Party

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Με το καλοκαίρι να βρίσκεται προ των πυλών το Ευοί Ευάν φορτώνει τα πράγματα του και ανηφορίζει σιγά-σιγά λίγο πιο πάνω όπως κάθε χρόνο, στην δροσιστική του αυλή, κάτω από τις γραμμές στο Ρίο. Πριν ξεκινήσουν τα καθημερινά καλοκαιρινά μουσικά ταξίδια η αυλή φοράει τα γιορτινά της και υποδέχεται την νέα σεζόν με ένα μεγάλο πάρτυ. 

Στις μουσικές επιλογές της βραδιάς, που θα ξεκινήσει από νωρίς, το παρόν συναντάει το παρελθόν του Ευοί Ευάν, καθώς οι dj’s που επέλεγαν μουσικές στο χειμερινό στέκι και θα συνεχίσουν να το κάνουν στην αυλή, συμπράτουν στα ντεκς με παλαιότερους που έχουν συνδεθεί μουσικά με το Ευοί Ευάν και έχουν πολλές όμορφες εμπειρίες και στις δύο γωνίες της Σώμερσετ.

Για τους funk, soul,rock, 60΄s, indie και pop χορευτικούς ρυθμούς υπεύθυνοι θα είναι οι:


Στράτος Μαρούδας 
Χρήστος Γαλανόπουλος 
Τίμων Καρδάμας

Και οι:
Λίνα Ιντζεγιάννη
Ανδρέας Μητρέλης
Μίμης Πλέσσας

Παρασκευή 15 Μαίου από τις 21:00
Είσοδος Ελεύθερη
Ευοί Ευάν – Σώμερσετ 77, Ρίο

Facebook

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon