Job Fair Athens: Μια διημερίδα καριέρας με στόχο την καταπολέμηση της ανεργίας των νέων

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το Job Fair Athens είναι διημερίδα καριέρας με στόχο την καταπολέμηση της ανεργίας των νέων κατά τη μετάβασή τους από τον ακαδημαϊκό στον επαγγελματικό τομέα. Βασική μέριμνα του Job Fair Athens είναι να έρθουν οι νέοι σε άμεση επαφή με την αγορά εργασίας με απώτερο σκοπό την επαγγελματική αποκατάσταση. Η διοργάνωση είναι καθαρά φοιτητικού, εθελοντικού, μη κερδοσκοπικού, πανελλήνιου χαρακτήρα και απευθύνεται στους νέους και κυρίως σε φοιτητές και απόφοιτους από πολυτεχνικές, οικονομικές, τεχνολογικές σχολές και σχολές θετικών επιστημών. Η διημερίδα φέτος, στην Αθήνα, θα διεξαχθεί στις 12&13 Μαΐου, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου. 
 
Στα πλαίσια του Job Fair Athens 2015 θα πραγματοποιηθεί σχετική εκδήλωση στην Πάτρα, στο τέλος του μήνα, με τίτλο JFA: Discover your Future
 
Στην εκδήλωση που θα λάβει χώρα στην Πάτρα, θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις και workshops με σκοπό να ενημερώσουν και να κατατοπίσουν όλους τους ενδιαφερόμενους σχετικά με το αντικείμενο της εκδήλωσης. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να ανεβάσουν το βιογραφικό τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα δωρεάν. 
Σύντομα θα ανακοινωθεί η agenda της εκδήλωσης και θα γίνουν διαθέσιμες οι εγγραφές

www.jobfairathens.gr

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon