"Οι τρεις Θεματοφύλακες" live στο Λιθογραφείον

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Ο B.D.Foxmoor των Active Member, o Stab και o Βέβηλος θα παρουσιάσουν το project τους με τίτλο "Οι τρεις Θεματοφύλακες" και guest τον dj Mcd, στο θέατρο Λιθογραφείον στις 3 Νοεμβρίου 2014, στις 21.30.

Τι θα περιέχει το live με τους 3 θεματοφύλακες;

50΄ ένα καινούριο mixtape με τους τρεις τους να αναφέρονται στις θεματικές που προσπαθούν να διαφυλάξουν και μετά; 2 ώρες με γνωστά τραγούδια από την δισκογραφία και των τριών.

Τα λέμε πάνω και κάτω απ' τη σκηνή του Λιθογραφείου, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Ώρα έναρξης: 21:30

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

Είσοδος: 10 € προπώληση, (από 24/10, μέχρι 1/11)

12 € ταμείο, την ημέρα του live.

Σημεία προπώλησης: DISCOVER, ΔΙΗΧΟ, ΗΧΟΤΟΠΟΣ, Music Station και στο ταμείο του Θεάτρου Λιθογραφείον, στην οδό Μαιζώνος μετά την Τριών Ναυάρχων.

Ο Μιχάλης Μυτακίδης (B.D. Foxmoor) είναι η "ψυχή" των Active Member, της πολυ επιτυχημένης χιπ χοπ μπάντας με τα 20 χρόνια παρουσίας στα μουσικά πράγματα.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon