Οι Future Islands στην Αθήνα

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Οι Future Islands είναι ένα από τα ονόματα που έχουν ξεχωρίσει μέσα στην χρονιά που διανύουμε, καθώς κυκλοφόρησαν ένα εξαιρετικό synthpop άλμπουμ. Το Singles το έχουμε παρουσιάσει αναλυτικά και σίγουρα πρόκειται για ένα δίσκο που έχει βάλει πλώρη από τώρα για τα καλύτερα της χρονιάς.

Τα καλά νέα όμως είναι ότι θα έχουμε την ευκαιρία να τους ακούσουμε και ζωντανά. Οι Future Islands στα πλαίσια της ευρωπαϊκής τους περιοδείας θα περάσουν από την Αθήνα την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου στο Gagarin 205.

Η συναυλία διοργανώνεται από την Arte Fiasco, που τα τελευταία 2-3 χρόνια έχει να παρουσιάσει πολλά καλά live με έμφαση σε νέες μπάντες ή μπάντες που διανύουν την πιο δημιουργική τους περίοδο. Την συναυλία θα ανοίξουν οι Mechanimal μόλις μια μέρα πριν την επίσημη κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ από την Inner Ear. Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε από το viva.gr καθώς και στα  Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου και Ιανός.

Ας θυμηθούμε την ζωντανή τους εμφάνιση στον Letterman, με τις μοναδικές χορευτικές φιγούρες του Samuel Herring να έχουν αποτυπωθεί στο μυαλό μας.. 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon