Human Touch live στο Ευοί Ευάν

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Την Πέμπτη 24/7, στον αυλή του Ευοί Ευάν, τρεις εξαιρετικοί μουσικοί ο David Lynch, ο Σταύρος Λάντσιας και ο Γιώτης Κιουρτσόγλου κινούνται σ’ένα ευρύ φάσμα ρυθμών και ηχοχρωμάτων.

Η μουσική τους,μέσα απο την ποικιλία οργάνων που παίζει ο καθένας, άμεση και επικοινωνιακή,συμπαρασύρει τον ακροατή γεμιζοντάς τον εικόνες και συναισθήματα.

Οι Human Touch έχουν παίξει στα περισσότερα φεστιβάλ της χώρας και έχουν ένα ενθουσιώδες κοινό στην Ευρώπη.

Πρόκειται για ένα group με προσωπικότητα και μοναδικό στυλ. Η κάθε τους εμφάνιση έχει ένα ξεχωριστό χαρακτήρα λόγω της ελευθερίας που νιώθουν μεταξύ τους να ταξιδεύουν μέσα απο τον αυθορμητισμό… και ξέρουν να το μοιραστούν.

Ευοί Ευάν, Σώμερσετ 77, Ρίο
Έναρξη 21:00
Είσοδος: 5 ευρώ με μπύρα

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon