Πλησιάζουν οι Τίτλοι Τέλους για τους The Who

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Μία μεγάλη διαδρομή στη μουσική δείχνει ότι φτάνει προς το τέλος της. Ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα των 60ς, οι The Who, ανακοίνωσαν ότι θα σταματήσουν ως μπάντα. Για να μην τους έρθει απότομα, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν μία τελευταία περιοδεία, ώστε να έχουν μία τελευταία ευκαιρία να ξαναβρεθούν με το ακροατήριό τους. Από εκεί και πέρα θα αποσυρθούν από τον φανταχτερό κόσμο του rock 'n' roll, που τόσο πολύ υπηρέτησαν για πάνω από μισό αιώνα. Εν ζωή πλέον βρίσκονται μόνο δύπ από τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος, ο κιθαρίστας Pete Townshend και ο τραγουδιστής Roger Daltrey. Ο drummer Keith Moon πέθανε το 1978 και ο μπασίστας John Entwistle το 2002. Οι Who είναι από τους βασικούς εκπρόσωπους της british invation και οι αδιαφιλονίκητοι ηγέτες του mod κινήματος.

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon