Προτεινόμενο mixtape: Love, fun, sea, sun, summer!:)

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Love, fun, sea, sun, summer!:) : Ένα φρέσκο καλοκαιρινό mixtape από το tsoublicasion.blogspot.gr που μας έστειλε ο Αντρέας Πρεντάνος και προτείνεται από το presspop.gr για το καλοκαιρινό μας playlist:

"77 λεπτά μουσικής (από ηλεκτρονική μέχρι ροκ και από τα '60ς μέχρι σήμερα), αφιερωμένα στον ήλιο, την αγάπη, την διασκέδαση, την θάλασσα και το καλοκαίρι. Βάλτε το να το ακούσετε την ώρα που έχετε ανοιχτό το παράθυρο στο αμάξι και παίζετε με τον αέρα, στην παραλία, στην βόλτα σας, με την παρέα!"

Απολαύστε το παρακάτω:

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon