Baby Guru - "Marginalia Remixes": Καινούριο ep διαθέσιμο και για download

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

To Marginalia (εδώ η αναλυτική μας παρουσίαση του άλμπουμ) των Baby Guru είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα εγχώρια άλμπουμ της χρονιάς που διανύουμε. Ένα εξαιρετικό δείγμα νέο-ψυχεδελικής ποπ και κατά γενική ομολογία η καλύτερη δουλειά του συγκροτήματος μέχρι στιγμής. 

Λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του, οι Baby Guru παρουσιάζουν και ένα ep με τίτλο Marginalia Remixes EP, που περιέχει remixes σε κομμάτια του δίσκου από σημαντικά ονόματα της ελληνικής ανεξάρτητης σκηνής. Larry Gus, Mikael Delta, Melorman αλλά και το μέλος της μπάντας Prins Obi “πειράζουν” ισάριθμα κομμάτια από το άλμπουμ σε ένα πολυ ενδιαφέρον εγχείρημα που διατίθεται για stream αλλά και δωρεάν κατέβασμα:

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon