O Caribou επιστρέφει (σαν Caribou): στο repeat το "Can’t Do Without You"

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Τον Dan Snaith τον έχουμε γνωρίσει με πολλά ονόματα. Αρχικά με το όνομα Manitoba όπου συνδύαζε τις ηλεκτρονικές του ιδέες με shoegaze και ψυχεδελικές κιθαριστικές αναφορές, στην συνέχεια ως Caribou που εστίασε στην electronica και idm ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε και δίσκο ως Daphni με στροφή σε καθαρά techno και dance ήχο. Κάτι σαν να λέμε τα τρία διαφορετικά πρόσωπα του ιδιοφυούς καναδού μουσικού παραγωγού (και κατόχου διδακτορικού στα μαθηματικά!) που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα, από τις groovy κιθάρες εως την καθαρά χορευτική ηλεκτρονική.

Φέτος επιστρέφει ξανά υπό το όνομα Caribou (αυτό που τον έκανε και πιο γνωστό σε ευρύ κοινό) τέσσερα χρόνια μετά το εξαιρετικό Swim του 2010, ένα άλμπουμ ήδη κλασσικό για την σύγχρονη ηλεκτρονική σκηνή. Μάλλον σαν Caribou έχει εκείνο τον ενδιάμεσο ήχο που κατά κάποιον τρόπο ξεγελάει τους πάντες. Όσοι ακούνε ποπ τον εντάσουν εύκολα στην κουλτούρα τους ενώ ταιριάζει απόλυτα και με την ηλεκτρονική idm, κερδίζοντας τον σεβασμό και αυτού του κοινού. Κοινώς κάνει τους πάντες να χορεύουν ανεξαρτήτως ακουσμάτων.

Αυτό περιμένουμε και από το νέο του άλμπουμ ως Caribou, που θα τιτλοφορείται Our Love και θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο από την Merge Records στην Αμερική και από την City Slang στην Ευρώπη. Μέχρι τότε το καλοκαιρινό μας playlist θα έχει συχνές επαναλήψεις του πρώτου single Can’t Do Without You:

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon