'El Pintor' Ονομάζεται ο Νέος Δίσκος των Interpol

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Πρόσφατα είχαμε αναφέρει ότι οι Interpol ετοιμάζουν καινούργιο δίσκο. Πλέον έχουμε και το όνομά του, El Pintor λοιπόν είναι αυτό, που στα Ισπανικά σημαίνει ζωγράφος. Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 8 Σεπτεμβρίου από τη Matador. Αυτό θα είναι το πέμπτο full album για το συγκρότημα από τη Νέα Υόρκη και ελπίζουμε να είναι ένα κλικ καλύτερο από τον προηγούμενο δίσκο τους. Είναι πάντως γεγονός ότι οι Interpol δεν έχουν καταφέρει να βγάλουν κάτι τόσο συγκλονιστικό, όπως ήταν οι δύο πρώτοι τους δίσκοι, που κυκλοφόρησαν στο πρώτο μισό της προηγούμενης δεκαετίας.

Το tracklist του δίσκου:

01 All the Rage Back Home
02 My Desire
03 Anywhere
04 Same Town, New Story
05 My Blue Supreme
06 Everything Is Wrong
07 Breaker 1
08 Ancient Ways
09 Tidal Wave
10 Twice as Hard

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon