Οι Beastie Boys Δεν Ξαναγράφουν Μουσική

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Ο Adam Youch πέθανε το 2012, ύστερα από μάχη με τον καρκίνο, και από τότε οι Beastie Boys δεν έχουν ξαναγράψει μουσική. Πλέον ο Mike D αποσαφηνίζει με δηλώσεις του το μέλλον του συγκροτήματος. Δήλωσε ότι ο θάνατος του Youch δεν επιτρέπει στο συγκρότημα ούτε να κάνει συναυλίες όυτε να γράψει καινούργια κομμάτια. Αυτό δείχνει πόσο δεμένα ήταν τα μέλη των Beastie Boys, τόσο σε καλλιτεχνικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Μακάρι και άλλοι να ακολουθούσαν το παράδειγμά τους σε ανάλογες περιπτώσεις, μιας και έχουμε γίνει μάρτυρες αξιοθρήνητων καταστάσεων σε διάφορα συγκροτήματα μετά τον θάνατο κάποιου μέλους τους.

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon