Τι Κάνει ο Morrissey με τη Pamela Anderson;

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Προς Θεού, μην πάει ο νους σας στο πονηρό. Απλώς ο Moz συνεργάζεται με την πρώην πρωταγωνίστρια του Baywatch και κουνελάκι του Playboy, για τις ανάγκες του promotion για τον επερχόμενο δίσκο του, World Peace Is None Of Your Business, που κυκλοφορεί στις 17 Ιουλίου. Στα πλαίσια της προώθησης του δίσκου ο Morrissey ανεβάζει βιντεάκια μικρής διάρκειας, στα οποία απαγγέλει στίχους από τον νέο του δίσκο. Έτσι στο video του κομματιού Earth Is The Loniest Planet εμφανίζεται και η Pamela Anderson, με κοντή κόμμωση, να χαζεύει τη θέα από κάποιο ψηλό κτίριο, έως ότου έρθει δίπλα της ο Morrissey. Προφανώς ο Moz, τώρα που έγινε πενήντα πέντε ετών, δεν πιστεύει πλέον ότι Pretty Girls Make Graves.

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon