Νέος Δίσκος Και Επανεκδόσεις Για Τους Belle & Sebastian

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στο στρατόπεδο των Belle & Sebastian. Αφενός ετοιμάζουν νέο δίσκο, μιας και απέχουν από το 2010 και το Write About Love, και αφετέρου ασχολούνται με το back catalogue του συγκροτήματος. Δηλαδή ετοιμάζουν επανεκδόσεις των παλαιότερων δίσκων που προφανώς θα συνοδεύονται από extra υλικό. Δεν έχει διευκρινιστεί αν αυτό το υλικό θα είναι μόνο ηχητικό ή θα υπάρχει και οπτικό υλικό. Παράλληλα βγαίνουν και πάλι στο δρόμο πραγματοποιώντας μία σειρά από ζωντανές εμφανίσεις.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon