Επετειακά live των Jesus and Mary Chain για τα 30 χρόνια του Psychocandy

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Το άλμπουμ ορόσημο για την shoegaze και noise pop σκηνή γίνεται 30 ετών. Το τεράστιο (σε μουσική αξία) Psychocandy κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 1985 και έμελλε να αλλάξει - αν όχι να δημιουργήσει επι της ουσίας - μια και καλή την κιθαριστική ποπ, ιδιαίτερα στην Σκωτία αλλά και γενικότερα στο νησί. 

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 30 ετών από την κυκλοφορία του οι Jesus and Mary Chain διοργανώνουν ένα χρόνο νωρίτερα τρεις ζωντανές εμφανίσεις σε Λονδίνο, Μάντσεστερ και φυσικά στην γενέτειρα Γλασκώβη, όπου προφανώς θα παίξουν ζωντανά ολόκληρο το Psychocandy. Όπως οι ίδιοι ανακοίνωσαν στο επίσημο site τους, αυτός ο προ-εορτασμός αποτελεί ένα τρόπο να αποφύγουν αρχικά τα μεγαλεπήβολα σχέδια της επετείου.

Επίσης μαζί τους θα βρίσκεται (από την θέση του μάνατζερ) και ο θρύλος Alan McGee, ο μάνατζερ τους την εποχή του Psychocandy αλλά και ιδρυτής της εμβληματικής ανεξάρτητης δισκογραφικής Creation Records.

Ημερομηνίες:
19/11 London, England - Troxy
20/11 Manchester, England - Academy
21/11 Glasgow, Scotland - Barrowlands

Κλείνουμε εισιτήρια...

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon