Το Rider των Smiths από την αμερικάνικη περιοδεία του 1986

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Οι Smiths είναι μια μπάντα που δεν θα πάψει να μας απασχολεί. Πέραν της μουσικής αξίας και της επιρροής τους στην indie κουλτούρα, για την θρυλική τετράδα της ποπ από το Μάντσεστερ κυκλοφορούν συχνά-πυκνά διάφορες ιστορίες ή θεωρίες (όπως αυτή που θέλει την Madonna να έχει ανοίξει συναυλία τους στην Νέα Υόρκη το 1983). Ένεκα και της (σχεδόν σίγουρης) μη επανένωσης τους, οι φαν των Smiths συνεχίζουν να τρέφονται με ότι συνέβει σε εκείνη την μαγική πενταετία ύπαρξης τους (1982-87). Έτσι οι Smiths παραμένουν μυθικοί στα μάτια (και στα αυτιά) των οπαδών τους και δεν φθείρονται από μια, πιθανά αποτυχημένη και ανούσια, επανασύνδεση.

Το κάθετι λοιπόν από εκείνη την περίοδο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας τραβάει την προσοχή όπως το rider (σ.σ. το σύνολο των απαιτήσεων μια μπάντας για ένα live, ηχητικών και μη) που κυκλοφόρησε πρόσφατα μέσω twitter, από περιοδεία τους στην Αμερική το 1986.

Δείτε το παρακάτω με τις χειρόγραφες προσθήκες του ίδιου του Moz, που δείχνει την αγάπη του στο τυρί και στο κόκκινο κρασί, ενώ και οι υπόλοιποι της μπάντας δείχνουν τις ιδιαιτερότητες τους ζητώντας τόνο...

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon