H Courtney Love επιβεβαιώνει ότι έγραψε το σημείωμα που βρέθηκε στο πορτοφόλι του Kurt Cobain

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Πριν από περίπου ένα μήνα η αστυνομία του Σιάτλ έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες από το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο Kurt Cobain (λίγο μετά την συμπλήρωση 20 ετών από την αυτοκτονία του). Το ενδιαφέρον από τα ευρήματα είχε κινήσει ένα χειρόγραφο σημείωμα που βρέθηκε στο πορτοφόλι του και χλεύαζε τον γάμο του με την Courtney Love.

Χαρακτηριστικά το σημείωμα ήταν το εξής:

"Do you Kurt Cobain take Courtney Michelle Love to be your lawful shredded wife even when she's a bitch with zits and siphoning all yr money for doping and whoring..."

Μετά από τον θόρυβο που δημιουργήθηκε γύρω από αυτό το σημείωμα ο βιογράφος του Cobain, Charles R. Cross, ισχυρίστηκε ότι προερχόταν από την ίδια την Love, ως ένα αστειάκι μεταξύ τους. Η Love σε μια συνέντευξη της στην Guardian παραδέχτηκε ότι ήταν όντως δικό της λέγοντας: "Obviously I wrote it – don't you guys understand sarcasm?", θέλοντας έτσι να υποβαθμίσει τις θεωρίες συνομωσίας που την θέλουν να εμπλέκεται άμεσα με τον θάνατο του Kurt Cobain. Μάλιστα δήλωσε ότι τέτοιες θεωρίες θέτουν σε κίνδυνο την ίδια και την κόρη της Frances. Ένα ακόμα επεισόδιο λοιπόν γράφεται σε ένα από τα πιο γνωστά σήριαλ του μουσικού κόσμου.

Ας θυμηθούμε το πιο πρόσφατο της single:

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon