The Past Is a Grotesque Animal: Ένα ντοκιμαντέρ για τους Of Montreal

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Of Montreal, ή αλλιώς η μπάντα από την Αμερική που αγάπησε περισσότερο τους Beatles τα τελευταία 15-20 χρόνια. Με βάση αυτό εξέλιξε ένα νεο-ψυχεδελικό-ποπ πολύχρωμο συνοθύλευμα ήχων, που φλέρταρε και με ηλεκτρονικά στοιχεία, με την funk αλλά και το glam rock των 70's.

Αν τους έχεις δώσει χρόνο, τότε σίγουρα σου έχει μείνει ανεξίτηλος ο δίσκος του 2007 Hissing Fauna, Are You the Destroyer?, το δισκογραφικό τους απώγειο μέχρι σήμερα. Αν όχι τότε μια ευκαιρία αρχικά στον συγκεκριμένο δίσκο σίγουρα αξίζει το χρόνο σου.

Μέσα σε αυτό τον δίσκο υπήρχε και το The Past Is A Grotesque Animal, ένας επιθετικός,σκοτεινός και γκροτέσκος (δεν είναι τυχαίος ο τίτλος) νέο-glam ύμνος 12 λεπτών, σε ένα αξεπέραστο κολληματικό μονότονο tempo. Ένα κομμάτι που χωρίς αμφιβολία θα έμπαινε στα καλύτερα και πιο εμβληματικά της δεκαετίας.

Αρα καταλαβαίνουμε γιατί ονομάζεται έτσι και το ντοκιμαντέρ που σκηνοθετεί ο Jason Miller για τους Of Montreal:

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon