Οι Libertines Επανενώνονται για μία Συναυλία

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Οι Libertines θα ξαναβεθούν μαζί στη σκηνή του Hyde Park στις 5 Ιουλίου, στα πλαίσια festival που θα συμμετέχουν οι Spiritualized, Pogues, Maximo Park κ.α. Οι Libertines, βασικοί υπεύθυνοι για την αναβίωση του κιθαριστικού ήχου την προηγούμενη δεκαετία, πρόλαβαν να κυκλοφορήσουν δύο δίσκους και μπόλικα singles πριν διαλυθούν εξαιτίας των πολλών καταχρήσεων και της υπερβολικής τους έκθεσης στα media. Οι καυγάδες των δύο ηγετικών φυσιογνωμιών, Pete Doherty και Carl Barat, ήταν τακτικό φαινόμενο, ενώ ο Doherty απασχολούσε συνεχώς τις tabloids, είτε με την σχέση του με την Kate Moss, είτε με την εξάρτησή του από ναρκωτικές ουσίες. Υπό αυτές τις συνθήκες το να συνεχίσουν να λειτουργούν ως μπάντα ήταν αδύνατο και έτσι οδηγήθηκαν στη διάλυση εν μέσω αντεγκλήσεων, νυχτερινών εισβολών του Doherty στο σπίτι του Barat και δικατικών διαμαχών. Ο καθενάς τράβηξε το δρόμο του κάνοντας άλλοτε πιο ενδιαφέροντα πράγματα και άλλοτε λιγότερο ενδιαφέροντα, αλλά (σχεδόν) τίποτα δεν είχε τη μαγεία των Libertines. Έχοντας περάσει αρκετά χρόνια, αποφάσισαν να βάλουν στην άκρη το παρελθόν και να ξαναβρεθούν μαζί για μία (;) συναυλία. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο άμεσο μέλλον.

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon