Επανέκδοση του Adore των Smashing Pumpkins

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Επανακυκλοφοριών συνέχεια για τους Smashing Pumpkins. Αυτή τη φορά σειρά έχει το Adore του 1998, ο τελευταίος πραγματικά σπουδαίος δίσκος του συγκροτήματος από το Σικάγο. Το Adore είχε διαδεχτεί το κορυφαίο Mellon Collie and the Infinite Sadness και ουσιαστικά αποτελούσε μία στροφή των Pumpkins προς πιο ατμοσφαιρικές και pop διαδρομές. Όταν προτοκυκλοφόρησε είχε ξενίσει τους φανατικούς οπαδούς του συγκροτήματος με τον διαφορετικό του ήχο, αλλά σύντομα κέρδισε την θέση που του άξιζε στη δισκογραφία τους. Η πολυτελή επανέκδοση θα αποτελείται από τη μονοφωνική και τη στερεοφωνική έκδοση του album, τρεις δίσκους με ακυκλοφόρητο υλικό εκείνης της περιόδου και ένα dvd με αποσπάσματα από τη περιοδεία που έγινε για τη προώθηση του Adore. Έξι δισκάκια δηλαδή σε αυτή τη πολυτελή επανέκδοση, οπότε το μόνο που μένει είναι σε τι τιμή θα κοστολογηθεί για να δόυμε αν αντέχουμε την αγορά της.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon