Νέο Video από τους Queens of the Stone Age

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Καινούργιο video clip έχουν οι Queens Of The Stone Age για το τραγούδι Smooth Sailing από τον περσινό τους δίσκο ...Like Clockwork. To κομμάτι διαφοροποιείται αρκετα από τον συνηθισμένο ήχο του συγκροτήματος, μιας και οι κιθάρες είναι πιο funky και παιχνιδιάρικες, κάνοντας στην άκρη τον βαρύ και ασήκωτο ήχο των Queens Of The Stone Age. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι τα κολλητηλίκια του Josh Homme με τους Arctic Monkeys επηρέασαν ηχητικά τη μπάντα. Παράλληλα δήλωσαν πως έχουν ήδη έτοιμα αρκετά νέα τραγούδια, τα οποία θα τα ηχογραφήσουν μέσα στη χρονιά ως το υλικό του επόμενού τους album.

Εμείς σας παρουσιάζουμε το νέο video της μπάντας.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon