Damon Albarn: Έχω Συζητήσει με τον Noel Gallagher να Κάνουμε Δίσκο Μαζί

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Αυτό και αν είναι είδηση για τους απανταχού fans των ένδοξων ημερών της Brit Pop. Λίγες ημέρες πριν τη κυκλοφορία του πρώτου του προσωπικού album με τίτλο Everyday Robots o Damon Albarn έδωσε συνέντευξη στην Ν.Μ.Ε. όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι έχει συζητήσει με τον Noel Gallagher να δουλέψουν μαζί με σκοπό τη κυκλοφορία ενός δίσκου. Ακόμα βρίσκονται σε αρχικό στάδιο οι συζητήσεις μιας και ο Albarn ασχολείται με τη προώθηση του νέου του δίσκου, ενώ και ο Gallagher ετοιμάζεται για τον επόμενο δικό του δίσκο. Πλέον έχει περάσει μία εικοσαετία από τη κόντρα των Blur και των Oasis και όπως όλα δείχνουν αυτή έχει πια ξεχαστεί από τους ηγέτες των δύο συγκροτημάτων.

Ας θυμηθούμε τα δύο τραγούδια των οποίων η ταυτόχρονη κυκλοφορία το καλοκαίρι του 1995 πυροδότησε την κόντρα των Blur με τους Oasis.

 

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon