Οι Simple Minds στο En Lefko Festival

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Φέτος διοργανώνεται για 2η συνεχή χρονιά το φεστιβάλ του γνωστού αθηναϊκού ραδιοφωικού σταθμού και μετά τους Boy George και Nick Waterhouse προστέθηκε στο line up ένα ακόμα μεγάλο όνομα - μάλλον το headline του φεστιβάλ. Στο 2ο En Lefko Festival θα βρίσκονται οι Simple Minds, μια μπάντα που κουβαλάει μεγάλη ιστορία, έβαλε και αυτή το λιθαράκι της στην διαμόρφωση του ήχου των 80's και φέτος κλείνει 35 χρόνια ζωής.

Η μπάντα του Jim Kerr επιστρέφει στην Ελλάδα στα πλαίσια της περιοδείας που κάνει για το άλμπουμ-συλλογή Celebrate – The Greatest Hits, μια επετειακή συλλογή για αυτά τα 35 χρόνια.

Μαζί με τους Simple Minds προστέθηκαν στο line up και οι Aeroplane του παραγωγού Vito De Luca.

Ίσως δεν χρειάζονται να παραθέσουμε πολλούς λόγους για τους οποίους θα θέλαμε να παρευρεθούμε στo live μιας μπάντας με τις παρακαταθήκες των Simple Minds.

Θα αρκεστούμε σε 2:

Για να ακούσουμε καλοκαιριάτικα το Someone Somewhere In Summertime

Γιατί 35 χρόνια μετά η μουσική τους ακούγεται Alive And Kicking

To 2o En Lefto Festival διεξάγεται 20 & 21 Ιουνίου. Περισσότερες πληροφορίες, προπώληση και τιμές εισητηρίων θα ανακοινωθούν σύντομα.

Περισσότερα εδώ: www.enlefkofestival.gr 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon