Nothing New: Ένα άλμπουμ του Gil Scott-Heron για την Record Store Day

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Οι συστάσεις για τον Gil Scott-Heron μάλλον είναι περιττές, καθώς μιλάμε για έναν τεράστιο μουσικό της soul, της funk και των blues που έχει γράψει μια πολύ σημαντική σελίδα στο μουσικό βιβλίο των τελευταίων δεκαετίων και πλέον κλείνουν τρία χρόνια από τότε που 'έφυγε' από κοντά μας.

Αυτό όμως που χρειάζεται συστάσεις είναι το νέο άλμπουμ που φέρει την υπογραφή του, έστω και μετά θάνατον, με παλαιότερα του κομμάτια ηχογραφημένα μόνο με πιάνο σε μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή των αυθεντικών εκτελέσεων.

Το Nothing New μπορεί όντως να μην είναι τίποτα καινούριο αλλά αποτελεί κάτι σαν φόρο τιμής στον Heron από την XL Recordings και θα κυκλοφορήσει σε 3000 συλλεκτικά αντίτυπα με αφορμή την Record Store Day.

Το πρώτο δείγμα με τίτλο "Alien (Hold On To Your Dreams)", είναι πραγματικά υπέροχο και μας υπενθυμίζει την αξία αυτού του μεγάλου μουσικού:

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon