Coming Down ή πως οι Clap Your Hands Say Yeah ταιριάζουν με τον Matt Berninger των National

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Οι Clap Your Hands Say Yeah αποτελούν μια από τις πιο τίμιες αμερικάνικες μπάντες της indie pop σκηνής την τελευταία δεκαετία με σημείο αναφοράς τα φωνητικά του Alec Ounsworth. Οι Clap Your Hands Say Yeah μας συστήθηκαν στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας με το υπέροχο ντεμπούτο τους, το οποίο κυκλοφόρησε εκμεταλευόμενο τη μεγάλη επιτυχία της μπάντας στο My Space. Βαθύτατα επηρεασμένοι από τους Talking Heads, συνδύαζουν τη νευρικότητα του νεοϋορκέζικου new wave με την αμεσότητα της pop, φτιάχνοντας έναν από τους καλύτερους δίσκους της περιόδου. Ακολούθησε το εξίσου καλό Some Loud Thunder και τελευταία τους δουλειά ήταν το σαφώς πιο αδύναμο Hysterical του 2011.

Φέτος επιστρέφουν με το Only Run να αναμένεται επίσημα στις 3 Ιουνίου, ενώ θα ακολουθήσει και μια περιοδεία στην Αμερική. 

Ο Alec Ounsworth αποτελεί και πάλι την κινητήριο δύναμη πίσω από αυτό το πρότζεκτ και το πρώτο δείγμα από τον επερχόμενο δίσκο εμπεριέχει και μια ευχάριστη έκπληξη, η οποία δεν είναι άλλη από την συμμετοχή του Matt Berninger των National στα φωνητικά.

Απολαύστε το "Coming Down", εκεί που η γλυκιά μελαγχολία της ποπ συναντάει ένα ροκ τροβαδούρο:

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon