To Billboard δημιουργεί chart που βασίζεται στο Twitter

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Ότι οι εποχές αλλάζουν ταχύτατα είναι κάτι που το έχουμε αντιληφθεί όλοι μας. Οπότε αφού όλα προσαρμόζονται στα θέλω των social media, είπε και το billboard να δημιουργήσει ένα chart που θα βασίζεται στο twitter. Σε αυτό το chart θα προσμετρώνται τα τραγούδια που ανεβαίνουν στο twitter από χρήστες που βρίσκονται στις Η.Π.Α. και θα δημιουργείται το αντίστοιχο chart. To billboard έχει μακρά παράδοση στα charts επιτυχιών και για τις Η.Π.Α., το να κατορθώσει κάποιος καλλιτέχνης να συμπεριληφθεί στα chart του πάντοτε ήταν δείκτης επιτυχίας. Όπως όλα δείχνουν πλέον είναι σημαντικότερο για την επιτυχία ενός κομματιού να ποστάρεται στα social media παρά να αγοράζεται σε κάποια μορφή του. Προφανώς πλέον οι δισκογραφικές εκτός του να πιέζουν τους ραδιοφωνικούς σταθμούς να παίζουν τα κομμάτια τους θα πρέπει να βρουν τρόπους ώστε τα κομμάτια τους να ποστάρονται πολλές φορές στο twitter ώστε να βρεθούν σε υψηλές θέσεις στο νέο chart.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon