Έρχονται 'Διπλοί' Smashing Pumpkins

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Όχι έναν αλλά δύο δίσκους ανακοίνωσαν ότι θα κυκλοφορήσουν οι Smashing Pumpkins μέσα στο 2015 από τη BMG. Η ανακοίνωση δημοσιεύτηκε στο επίσημο site του συγκροτήματος και μάλιστα ανακοίνωσαν και τους τίτλους των δίσκων. Ο ένας θα λέγεται Monuments To An Elegy και ο άλλος Day For Night. Παραγωγός των δίσκων θα είναι ο Howard Willing με τον οποίο είχαν συνεργαστεί και στο Adore του 1998, που πρακτικά ήταν και ο τελευταίος σπουδαίος δίσκος του συγκροτήματος. Από εκεί και πέρα είχαν κατακόρυφα πτωτική πορεία, είτε ηχογραφώντας σαν Smashing Pumpkins, είτε ο ιθύνων νους Billy Corgan έφτιαχνε άλλα projects. Είναι απορίας άξιο πως μία μπάντα που έχει υπογράψει δίσκους σαν το Siamese Dream και το Mellon Collie and the Infinite Sadness να κυκλοφορεί όλους αυτούς τους αδιάφορους δίσκους τα τελευταία δέκα, τουλάχιστον, χρόνια. Πάντως οι Smashing Pumpkins με τις προαναφερόμενες κυκλοφορίες έχουν εξασφαλίσει την υστεροφημία τους ως μία από τις μεγαλύτερες μπάντες των 90ς. Για τους καινούργιους δίσκους βέβαια δεν μπορούμε να έχουμε υψηλές προσδοκίες εξαιτίας του πρόσφατου παπελθόντος τους. Μακάρι να καταφέρουν να μας διαψεύσουν, κάτι που θα χαροποιούσε ιδιαίτερα όλους εμάς που λατρέψαμε σαν έφηβοι το συγκρότημα.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon