Το δεύτερο single από τον καινούριο δίσκο των Afghan Whigs: The Lottery

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Για το νέο άλμπουμ των Afghan Whigsέχουμε αναφερθεί αρκετές φορές μιας και πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες επιστροφές της χρονιάς. Η πιο σκοτεινή αμερικάνικη μπάντα των '90s επιστρέφει δισκογραφικά μετά από 16 ολόκληρα χρόνια, το πρώτο δείγμα ήταν το Algiers που μας προιδέασε για μια ουσιαστική επιστροφή και όχι για μια ανούσια ανακύκλωση του σπουδαίου παρελθόντος της μπάντας, ενώ έχουμε αναφερθεί αναλυτικά στους 10 λόγους για τους οποίους αξίζει να ασχοληθεί κανέις με το comeback των Afghan Whigs.

Εν αναμονή του Do to the Beast που κυκλοφορεί επίσημα στις στις 14 Απριλίου στην Ευρώπη και στις 15 Απριλίου στην Βόρεια Αμερική από την Sub Pop, προστέθηκε ένας ακόμα λόγος να περιμένουμε αυτό τον δίσκο.

Αυτός δεν είναι άλλος από το εξαιρετικό δεύτερο single The Lottery, που θυμίζει τις καλύτερες στιγμές των Afghan Whigs, με την μαύρη-underground αισθητική που τους χαρακτήριζε.

Απολαύστε το:

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon