Έρχονται οι Brian Jonestown Massacre στην Αθήνα

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Στις 14 Ιουλίου έρχονται στην Αθήνα και στο Fuzz Live Music Club οι Brian Jonestown Massacre. Αυτοί είναι που ευθύνονται περισσότερο από καθε άλλον για την αναβίωση του ψυχεδελικού ήχου, που έχει γενικευτεί τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για το συγκρότημα του Anton Newcombe, ενός από τους χαρισματικότερους αλλά και πλέον ιδιόρυθμους frontman των τελευταίων χρόνων. Ξεκίνησαν πίσω στα 90ς και από τότε δεν έχουν σταματήσει να μας τροφοδοτούν συνεχώς με εκπληκτικούς δίσκους. Η εμφάνιση τους θα είναι μία από τις σημαντικότερες της φετινής χρονιάς και όποιος θέλει να δει τι σημαίνει πραγματικό rock 'n' roll δεν έχει παρά να παρεβρεθεί στο live τους τον Ιούλιο.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon