Οι R.E.M. κυκλοφορούν Unplugged δίσκο

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Ένα από τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα των τελευταίων τριάντα χρόνων είναι οι R.E.M., οι οποίοι και αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη διαδρομή τους πριν δύο χρόνια. Από το Murmor του 1983 μέχρι το Collapse Into Now του 2011 μας χάρισαν δεκάδες όμορφα τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ. Φέτος στις 19 Απριλίου (Record Store Day) θα κυκλοφορήσουν σε τετραπλό βινύλιο τις δύο εμφανίσεις τους στην εκπομπή Unplugged του MTV. Η πρώτη εμφάνιση έγινε το 1991 και η δεύτερη το 2001. Αργότερα και μέσα στη χρονιά το υλικό αυτό θα κυκλοφορήσει σε cd και ηλεκτρονική μορφή.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon