Οι Flaming Lips συνεργάζονται με τη Miley Cyrus

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Μία ανέλπιστη συνεργασία βρίσκεται στα σκαριά στο χώρο της μουσικής. Όπως ανακοίνωσε ο Wayne Coyne μέσω Instagram, το συγκρότημά του, οι Flaming Lips δουλεύουν μαζί με τη 'θέλω να προκαλέσω όσο μπορώ' Miley Cyrus. Προφανώς πρόκειται για καλλιτέχνες με εντελώς διαφορετικές πορείες και αντίληψη της μουσικής. Από τη μία ένα σπουδαίο εναλλακτικό συγκρότημα και από την άλλη μία pop λολίτα που θέλει να διατηρηθεί όσο πιο πολύ γίνεται στην επικαιρότητα με οποιαδήποτε αφορμή. Οπότε το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους μας κινεί τουλάχιστον την περιέργεια, αν και είναι βέβαιο ότι θα βρίσκεται κοντά στο ύφος των Flaming Lips.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon